KARTOR - ÄNGELHOLMS STAD

2018-05-20Översiktskartor på Ängelholm och sekretariatets placering 2018:

Orientering:

Den "upplysta punkten" markerad med ett ljusblått "S" ovanför är sekretariatets anslutning till SEKTION A år 2018, vid Bruksgatan.
Ni som är veteraner och var med från starten 1989 minns att sekretariatets ursprungliga placering låg ungefär här då vid Grönwalls / Wigral läderfabrik fram t.o.m. år 1992.

De färgade bokstäverna: A, B,C,D, E, F, G, H, I och J på den övre kartan markerar de olika sektionerna som en referens för er att hitta lättare.

Parkeringar:

Ett parkeringsdäck som bevakas av Q-Park finns i anslutning till sekretariatet. NOTERA dock vilka tider och avgifter som gäller på parkeringsdäcket.
En annan parkering finns i anslutning till Hembygdsparken. Ytterligare en betalparkering finns på Nya Torg ca 300 meter bort
och man följer då Bruksgatan österut och kör antingen Gasverksgatan eller Nytorgsgatan upp för att komma till den parkeringen.
Hembygdsparken kan erbjuda gratis parkering hela dygnet och där är som regel är gott om parkeringar. Där finns även toaletter.
Med en kort promenad inom en radie på ca 350 meter når du sekretariatet vid Bruksgatan.

Här finner du sålunda sekretariatets placering vid Bruksgatan som gäller i år. Se kartorna ovan!

Mer information om hur du nu kan parkera finns om du återvänder till startsidan och går in under fliken "Parkeringar"
Efter den ändrade placeringen av sekretariatet år 2015 så finns det nära till flera parkeringar inom en radie på runt 400 meter.

Mer fakta och en karta över sekretariatet finner du på en ny separat sida ! En zoombar vektorkarta över Ängelholm finns på den nya knappen "Google".


TILLBAKS TILL STARTSIDAN

© 2018 Lergöken Cup