Uppdaterad 2016-07-26     Klockan 06:30

VÄLKOMNA TILL SIDAN FÖR LERGÖKEN CUP 2016! - KLICKA PÅ LOGGORNA OVAN!
Lergöken Cup - JUBILEUMSUPPLAGA - ÄNGELHOLM 500 ÅRLergöken Cup är medarrangör av jubileumsfestligheterna Ängelholm 500 År! - Klicka på loggan ovan för att visa de festligheter som pågår just nu!

BILDGALLERI 2016 - KLICKA PÅ DENNA TEXTEN FÖR ATT SE BILDER FRÅN 9 JULI!


Vi gratulerar Anders Reimer till vinsten 2016! (Mitten), 2:an Dennis Christiansson (T.v.) och 3:e pristagarna Björn Alderberth &Mickel Toresson (T.h.)


Anders Reimer med det unika priset, den special-designde lergöken av keramikern Sofia Nilsson samt den unika medaljen som tagits fram till årets Lergöken Cup!


- RESULTATLISTA LERGÖKEN CUP 2016: -

ETT TACK TILL VÅRA SAMARBETS-PARTNERS 2016:

                  

                  

    <              
                  


INFORMATION INFÖR 2016 ÅRS TÄVLING:

Varmt välkomna till metartävlingen Lergöken Cup 2016! - Uppdaterat i detta fält: 30 juni j 2016:

Du behöver INTE vara medlem i Facebook >>>

2016-06-30 >> SENASTE INFORMATIONEN FINNER DU PÅ INFORMATIONSSIDAN OCH FACEBOOK!
Det närmar sig snabbt till tävlingsdagen och den allra senaste informationen hittar du här på Service-sidan eller på Facebook. Eftersom tiden är knapp nu så kommer därför de återstående uppdateringarna ske via Facebook-sidan!


2016-06-04 >> FÖRKÖPEN HAR STARTAT OCH FÖRKÖP GÖR DU PÅ VARUHALLEN!
Nu kan du lösa din förköpsbiljett till Lergöken Cup! Den gör du som vanligt på VARUHALLEN Storgatan 62 Ängelholm.
Priset 2016 är 300:- vid förköp men det kostar 350:- i sekretariatet under tävlingsdagen.
För mer information ring Bengt på: 0431-14332


2016-05-15 >> SÅ HÄR KOMMER EVENEMANGSOMRÅDET ATT SE UT!
På vår Facebook- sida hittar du en första förhandstitt på hur evenemangsområdet kommer att se ut! Du behöver inte vara med eller logga in på FB för att ta del av informationen! Bland annat så kommer det bli uppvisning av ÄSFF i konsten att kasta med ett flugspö, flugbindning och en prylmarknad. Utställningen "Fiske & Fiskevård i Rönneå kommer finnas bland evenemangen 9 juli. Svenska Naturskyddsföreningen visar upp sitt arbete tillsammans med marinbiolog Kristin Johansson. Scouterna visar upp litet av sin verksamhet och grillar korv. Klicka på symbolen "EVENEMANGSOMRÅDE" nedan för att se mer.

Läs mer om vilka aktörer som finns på plats >>   Karta över evenemangsområdet >>

FÖRKÖPEN SLÄPPS SENAST I BÖRJAN AV JUNI!
I slutet av maj eller i början av juni kan du åter göra ditt förköp och försäkra dig om en plats på metartävlingen. Som vanligt säljs dessa på VARUHALLEN som ligger på Storgatan 61. Ni kan nå Bengt Larsson på: 0431-14332. Vi återkommer här när förköpen släpps!


2016-04-21 >> INFORMATIONS - SIDAN ÄR ÖPPEN!
Arbetet pågår för fullt inför tävlingen och ett led i detta är att ha årets INFORMATION & SERVICE-SIDA tillgänglig för er tävlanden.
Den är nu öppen med aktuella uppgifter som är viktiga att känna till!


2016-04-10 >> SERVICE- SIDAN ÄR UNDER UPPBYGGNAD! - Läs mer om detta nedan!
Nu har arbetet startat på allvar med uppladdningen inför 2016 års Lergöken Cup som blir något utöver det vanliga!
Detta blir vår 28:e tävling sedan starten 1989! Därför så är det av YTTERSTA VIKT att du som besökande och tävlande besöker sidan här eller på Facebook, för att få den senaste informationen.

- SEKRETARIATET LIGGER PÅ BRUKSGATAN VÄSTER VID HUMMERHUSET PÅ BACKAHILL! -

Sedan år 2015 så är sekretariatet placerat på det nya fina stället i samarbete med BACKAHILL.

- ÄNGELHOLM FYLLER 500 ÅR! - DET SKA VI FIRA! -

Att lilla Ängelholm nu fyller 500 år har inte undgått någon! Ett utökat Lergöken Cup med massor av spännande extra evenemang väntar dig som besöker tävlingen lördag 9 juli 2016. Snart berättar vi mer om detta!

ÄNGELHOLM HAR FOTSATT STORA BYGGNATIONER OCH VÄGARBETEN SOM PÅVERKAR LERGÖKEN CUP!

Byggnationer fortsätter i Ängelholm där området vid den nya simhallen under namnet "Vattenhuset" är mest markant. Där pågår utöver det omfattande simhallsbygget, även stora byggnationer i projektet "Hälsostaden", som är en del av sjukhusets stora projekt. Nu byggs även en helt ny bro mellan Storgatan och nya Hälsostaden vilket berör Sektion E och F. Som om detta ej var tillräckligt så är Landshövdingevägen helt avstängd för genomfartstrafik vilket påverkar det hela ytterligare. Mer information om byggnationerna och hur detta påverkar Lergöken Cup finner du på knappen "Pågående Byggnationer" till vänster.

TÄVLINGSTID MELLAN 14.00 - 19.00 - SEKRETARIATET ÖPPNAR 10.30!

För övrigt så gäller tävlingstiden mellan 14.00 - 19.00 sedan 2014. Detta innebär också att sekretariatet öppnar cirka klockan 10.30 för att du ska hinna skriva in ditt lag och få din metplats.

NYA SEDlAR & MYNT FRÅN 2015 - FLERA SEDLAR KOMMER VARA OGILTIGA 9 JULI!

Nytt inför årets tävling 2016 är den största mynt och sedelreformen någonsin i Sverige. Detta betyder att flertalet sedlar INTE kommer att tas emot av oss i sekretariatet 9 juli! Detta gäller gamla 20:- sedeln ("Selman"), Gamla 50-lappen ("Jenny Lind") samt gamla 1000-lappen ("Gustav Vasa") Är du osäker? Se då i menyraden till vänster där det finns två knappar: "Sedlar & Mynt Riksbanken" samt "Kolla dina sedlar". Genom dessa länkarna kan du kolla dina pengar om de gäller 9 juli!

Från år 2014 är också att vi helst tar kortbetalning, även nere på sekretariatet, för att minska kontanthanteringen. Notera även att kontanthanteringen har ändrats! Nya sedlar gäller och gamla är ogiltiga! - Se ovan.

SERVICE- SIDAN ÄR UNDER UPPBYGGNAD -Service sidan är ännu ej klar men arbeten pågår med att färdigställa denna. Där kommer mer ingående om den viktig informatioenn att finnas inför tävlingen - Mer information följer gällande detta inom kort.

LÄNK TILL 2015 ÅRS LERGÖKEN CUP:


LÄNK TILL 2014 ÅRS LERGÖKEN CUP:Ett extra stort tack till följande som är viktiga samarbetspartners till Lergöken Cup:TILLBAKS TILL STARTSIDAN

© 2016 Lergöken Cup